Over Salon Von Westland

Von = Yvonne

Met een achtergrond in de (exclusieve) hospitality en jarenlange werkervaring als commercieel trainer, zit gastvrijheid in mijn bloed. Daarnaast bezocht ik in mijn vrije tijd regelmatig beautysalons. Voor ontspanning en zakelijk beter in mijn vel zitten door een moment voor mijzelf.
Toen ik een carrière switch overwoog, volgde ik mijn hart en besloot mijn interesse in beauty te combineren met mijn gevoel voor gastvrijheid.

Na een vakopleiding Manicurist en Nagelstylist is Salon Von Westland sinds januari 2017 een feit. Inmiddels heb ik ook nog verschillende certificaten behaald voor wimper- en wenkbrauwstyling.
Tegenwoordig kun je in mijn frisse salon, tussen Naaldwijk en ’s Gravenzande, terecht voor uiteenlopende behandelingen op het gebied van styling van je wenkbrauwen en/of een wimperlift.

Ik kies er bewust voor geen chemische lijm, chemische producten of bijvoorbeeld wimperextensions te gebruiken omdat ik vind dat elke vrouw te mooi is om lijm op te plakken. Ik ga uit van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. En die accentueer ik met zuivere beautyhacks.

Natuurlijke Cosmetica in de salon in het Westland

Om de producten die ik gebruik in mijn salon in Naaldwijk voor iedereen beschikbaar te maken heb ik tijdens de Corona lockdown periode een webshop geopend. Dit liep al gauw zo goed dat ik besloot meerdere productgroepen toe te voegen. De belangrijkste? De Intieme Wellness.
Je verwacht het misschien niet direct in een schoonheidssalon, maar toch werd dit online de best verkopende categorie. Waarom deze producten zo bijzonder zijn? Dat lees je hier.

Alle producten hebben een paar dingen gemeen:

  • Het bedrijf is van een vrouwelijke ondernemer
  • De producten komen uit Nederland
  • Vegan en Natuurlijk

Hou de site in de gaten, want er komen continue nieuwe items bij.
Mis je iets? Laat het weten en stuur gerust een berichtje.
En…. volg mij natuurlijk vooral op Instagram.